Sandwiese Schwestern

Lélekséta

EGYEDI KÖNYVBORÍTÓ KÉSZÍTÉSE

A jó borítókép szavak nélkül is képes kifejezni könyved témáját, hangulatát és saját ízlésedet, stílusodat.

Egy remek könyvborító megalapozza a sikered, mert figyelemfelkeltő, így növeli könyved eladását.
Első ránézésre érdeklődést vált ki az emberekből, máris meg akarják nézni miről is írtál, alig várják, hogy belelapozhassanak a könyvedbe.

Egy szuper borító egyedi és kitűnik célpiacod által megjelentetett többi könyvfedőlap közül. Elgondolkodtat, beindítja a fantáziád, játszik a képzeleteddel, kíváncsiságot érzel és izgalmat. Megérint, majd megfog néhány másodperc alatt és nem enged, később is emlékszel rá.

Egy nagyszerű borító egy képben tömöríti mindazt, amit közölni szeretnél megírt könyveddel, a témáddal. Vizuálisan hat az érdeklődőre, leendő olvasódra. Összegzése mondanivalódnak, személyiségednek. Sűríti mindazt, amit kifejezni, megfogalmazni kívánsz.

Ha Te is ilyen borítót álmodtál a könyvednek és nem szeretnéd elszalasztani azt a jó benyomást, melyet első blikkre az olvasóban hagyhatsz, akkor jó helyen jársz, mert mi pont ilyen kifejező könyvborítót tervezünk Neked.

Téged meghallgatva, sőt Veled együtt készítjük el, egyéniségedre, témádra, ízlésedre szabva azt a könyvborítót, amit elképzeltél, megálmodtál könyvednek.

Ha az a célod, hogy első pillantásra levedd a lábáról az érdeklődőt, nyomot hagyj benne, megbabonázd, felkeltsd érdeklődését, akkor válassz minket borítóterv készítésére!