Sandwiese Schwestern

jogi ügyek magánkönyvkiadásnál

JOGI ÜGYEK MAGÁNKÖNYVKIADÁSNÁL

Miután megírtad a könyvedet, szükséged lesz egy jogi útmutatóra, mire van szükséged akkor, ha értékesíteni szeretnéd a művedet. Ez az a rész, amit mindenkinek ajánlok, mert ugyan magad is kikeresheted, az erre vonatkozó szabályokat, törvényeket, de mi úgy összeszedtük Neked a tudnivalókat, hogy azzal rengeteg időt és energiát spórolhatsz, így az értékes idődet hasznosabb dolgok elvégzésére fordíthatod!

Ráadásul nem marad hiányérzeted, elmúlnak azok a kétségeid, melyek gyötörnek és nem hagynak nyugodni. Nem kell többé arra gondolnod, hogy mi van, ha valamit kihagytál, nem vettél észre vagy nem megfelelően intézted. Hiszen, ha ezen a téren elszalasztasz, esetleg benézel valamit, azt jócskán megérzi majd a pénztárcád! A saját bizniszedet csak úgy érdemes csinálni, ha minden törvényes és legális és nem marad benned semmi félsz afelől, hogy minden rendben van e.

Ezért találtuk ki ezt a csomagot, mely minden olyan információt tartalmaz, mely a könyveladás jogi hátterére vonatkozik. Mi átfogó és teljes, az összes részletre kiterjedő felvilágosítással szolgálunk számodra! Ezen belül is két opció közül választhatsz. Kérheted a jogi csomagunkat, ahol részletes információt kapsz arról, mit, hol, hogyan intézz.

Valamint lehetőséged van arra is, hogy megbízz minket ezzel kapcsolatban, így mi intézkedünk helyetted!

Keress minket és kérd jogi csomagunkat!