Sandwiese Schwestern

Sandwiese Schwestern

Nem vagy tömegcikk!

Sem Te, sem a könyved és a mondanivalód nem tucatáru. Egyedi, megismételhetetlen vagy és megérdemled, hogy így is bánjanak és foglalkozzanak nemcsak veled de műveddel, alkotásoddal is.

A mi magánkönyvkiadásunk gondozásában pont az egyediséged kap hangsúlyt! Itt nem futószalagon nyomjuk ki egyik könyvet a másik után, nálunk nem találkozhatsz sorozatgyártással, unalmas, egy kaptafára készült borítóval, hirdetéssel, honlappal, értékesítési oldallal.

Már az első beszélgetés során figyelünk rád és együtt találjuk ki azt a stratégiát, mely egyedül csakis Neked való, személyesen Rólad és a könyvedről szól.

Az egyediséged, egyéniséged a legnagyobb ütőkártya a kezedben! Ezt kell használnunk, erre kell építenünk! Manapság már olyan óriási a piac, hogy ezt a legértékesebbet nem hagyhatod elveszni! Csak ezzel nyerhetsz! Sajátságos jellemzőidet kiemelve, hangsúlyozva tudsz kitűnni és értéket adni az embereknek.

Nekünk fontos vagy Te és könyves küldetésed, céljaid is. Ezt minden percben, minden munkánk, konzultációnk, beszélgetésünk során tapasztalod majd.

Ha mondanivalód, témád extra fontos Neked, nemcsak szaktudásod vetetted papírra, hanem komoly céljaid vannak, egy ügyet képviselsz, akkor bennünk segítő partnerre találsz. Számunkra nem egy munka, megoldandó feladat vagy, hanem egy senkihez sem fogható egyéniség. És mi ennek megfelelően állunk hozzád!