Sandwiese Schwestern

Rendszerezés-könnyebb munkavégzés
A hatékony rendszerezés megkönnyíti számodra a munkavégzést. Ha tudod melyik az a fontos feladat, ami elsőbbséget élvez

Rendszerezés-könnyebb munkavégzés

A hatékony rendszerezés megkönnyíti számodra a munkavégzést. Ha tudod melyik az a fontos  feladat, ami elsőbbséget élvez, és melyik az, amelyik még ráér, ha szépen sorakoznak a klassz ötleteid csak arra várva, hogy felhasználd őket, ha valami segít emlékezni- jól, hangzik, ugye? Ismerkedj meg az új legjobb barátoddal, a neve: Trello

Biztosan Neked is ismerős, amikor hirtelen bevillan egy világmegváltó ötlet, egy fantasztikus gondolat és meg akarod jegyezni, mert jól jön majd később. Azonban gyakran ezt a szuper ötletet nem írjuk fel sehova sem és a gondolat az enyészeté lesz, vagyis elfelejtjük.

Pedig értékes elképzeléseidet nem szabad veszni hagyni. Jegyezd le azonnal, mert később nagyon is hálás leszel egy remek ötletért. Van olyan, amikor nem vagy épp ihletett, hogy nem jut eszedbe semmi. Amikor csak bámulsz magad elé és semmi, de semmi… csak az üres papír.

Papír, jegyzet, cetli-káosz

Amikor jön egy nagyszerű ötlet felírjuk, feljegyezzük, mondjuk egy papírra, de később elfelejtjük hová írtunk. Lehet próbálkozni diktafonnal is, de ez esetben végig kell hallgatni az egész felvételt.

Egy füzet elkallódik, a papír fecni eltűnik, a lakás falát pedig nem rakosgathatod tele egy csomó papírral, ha rengeteg kreativitással áldott meg az ég.

Ha már eleged van az 5000 emlékeztető idegesítő cetliből, ami körülvesz, mint egy papír aura, akkor  most kapsz tőlem egy tökéletes tippet, hogyan rendszerezd kitűnő ötleteidet, gondolataidat, témáidat, stb. A neve :Trello.

Ha rendszerezés, akkor Trello

A Trello egy olyan program, amely ingyenesen lehetővé teszi, hogy feljegyezd azt, ami eszedbe jut. Egyszerűen alkalmazható, bárki számára egy pillanat alatt elsajátítható a használata. Ez a szuper rendszerezést segítő eszköz letisztultabbá teszi nemcsak a szerteágazó feladataidat, munkádat és a szanaszét röpködő gondolatokat a fejedben, hanem a most még zűrzavaros, kupis környezetedet is. Hiszen végre megszabadulhatsz a mihaszna jegyzetfüzetek, kis noteszek, rumlis papírok rendetlen halmazától, mert minden szépen és rendezetten a gépeden lesz, ahol egy kattintással elérheted isteni ötletedet.

A  Trello használata előnyei

  • Segít rendszerezni feladataidat, ötleteidet, teendőidet
  • Az ingyenes verzióban is számos táblát létrehozhatsz, ahová az ötleteidet rögzítheted
  • A táblákon belül végtelen számú kártya és lista létrehozására is lehetőséged van
  • Egy-egy kártyán belül részletezheted az ötleted
  • A feladatokhoz határidőket is beállíthatsz, így könnyebb átlátni mi sürgős és mi nem
  • Minden eszközön elérhető: számítógépen, tableten, mobilon.

Megkönnyebbülés, jó érzés, hogy tudom nem fog egyetlen ötletem sem elkallódni, nem felejtek el fontos feladatot, mert van egy hely, ahol bármikor szépen, rendben mindent megtalálok. És végre nem érzem papír ország elátkozott királynőjének magam.

 Még több segítség és részletes útmutató a Trello– ban rejlő számtalan lehetőségről: https://trello.com. és https://blog.szaboviktor.com.