Sandwiese Schwestern

A Sandwiese Nővérek

Suzanne 

Suzanne több mint 10 éves, demens betegek ápolásával gyűjtött tapasztalatait kamatoztatja kreatív író és szövegíró énjében. A Demencia a gyakorlatban c. könyv nemcsak nagy segítség és hiánypótló  a demens betegeket ápolóknak, de a témához kapcsolódóan, számos követőre találtunk a közösségi oldalakon. Suzanne saját gyógyulásának kulcsát,  a lelki fejlődésben találta meg. Hosszan tartó betegségéből (endometriózis, leukémia) az önfejlesztés és önismeret hozta meg számára a gyógyulást, amiről a Lélekséta c. könyvében ír.

Suzanne
Suzanne Sandwiese

A nevem Suzanne, író vagyok.  Az egészség témáját mindig szívügyemnek tekintettem, legyen szó életmódról, sütésről-főzésről, vagy tudatosságról, pozitív gondolkodásról. Imádom a spiritualitás és az önfejlesztés témáját. Számos egészség tárgyú blogom, hirdetésszövegem, hírlevelem született, ami szép számmal hozott vásárlókat, követőket.
Sikereinkkel együtt tartalommarketinggel kapcsolatos vállalkozásunkat is új szintre emeltük, Jelenleg demens betegeket gondozók számára indított,  tanácsadói cég alapításán dolgozom.

Melinda

A Spanyolországban, illetve a mai napig Németországban töltött évek nagy hatással voltak nemcsak az életszemléletére, de a munkájára is. Melinda lelkes természetjáró és teljes szívéből kutyabarát. Számára az igazi öröm, ha kiruccanhat kedvenceivel az erdőbe.

Melinda
Györkös Melinda

Melinda vagyok, a testvérem, Suzanne könyveinek népszerűsítése kapcsán ismerkedtem meg számos értékesítési feladattal. Rengeteg időt és energiát fordítottam tanulásra és a tudás gyakorlatba, valós életbe történő átültetésére.
Érdekel és szeretem a grafikai megoldásokat a vevőszerzésben. A videó és képi eszközök használatát elengedhetetlennek tartom a tartalommarketing sikeréhez. Én is, akárcsak Suzanne, egészségtudatosan élek és aktív vagyok a személyiségfejlesztésben is. Videókkal, webinár és landing page készítésével segítelek az ügyfél és vevőszerzésben, illetve könyveladásban