Sandwiese Schwestern

Könyvértékesítés tartalommarketinggel

Sandwiese Schwestern

MINI WEBINÁR

Személyes tapasztalatunk azt mutatja, hogy a rendszeres tartalmak, blogok, posztok, hírlevelek, hirdetések írásával, sikeresen lehet könyvet eladni!  Az ebben szerzett gyakorlati tudásunkat szeretnénk most megosztani veled.

Ebben a mini kurzusban, a tartalommarketingről tanulhatsz. A videóba minden lényeges információt belesűrítettünk, amit tudni érdemes a blogcikkről, hírlevélről, honlapszöveg írásáról, és a posztolásról. Ha elsajátítod a mini tanfolyamunk anyagát, az sikeresen hozzájárulhat a könyved vagy terméked, esetleg szolgáltatásod értékesítéséhez. Saját könyveinket a Demencia a gyakorlatban, Édes fogyás  és Lélekséta is a tartalommarketing segítségével értékesítjük.

A blogcikk, poszt, hírlevél írása számodra kedvező, később gazdagon megtérülő profitot jelenthet. Ha az olvasóiddal rendszeresen értékes tartalmakat osztasz meg, akkor egyre inkább bízni fognak benned, és előbb-utóbb vásárolnak is tőled, vagy kérik a szolgáltatásodat. A tartalommarketinggel nemcsak egyszerűen eladhatod a portékádat, hanem építed is a cégedet, népszerűségre, valamint számos követőre is szert tehetsz.

Ahhoz azonban, hogy értékesíthesd a terméked, könyved, szolgáltatásod a tartalommarketing eszközeivel, ismerned kell ezt a kiváló vevőszerző módszert.

Suzanne Sandwiese

Ajánljuk ezt a videót mindazoknak, akik gyorsan és kényelmesen szeretnének ismereteket elsajátítani a témával kapcsolatban, hiszen nemcsak olvashatod, de hallgathatod is ezt a videót, akár egy hangoskönyvet. Így autóban ülve, a természetben sétálva vagy otthonod kényelmében is megszerezheted a mini tanfolyamunk által kínált tudást!

 

22 perc 10 mp a videó hossza!
Lényegre törő, sallangtól mentes! Ennyi ideje mindenkinek van!

Melinda

Tartalommarketinggel hasznos tudást és információt kínálhatsz olvasóidnak, a terméked iránt érdeklődőknek (a leendő vásárlóidnak, ügyfeleidnek). Széles körű ismereteid és sokéves tapasztalataid átadásával, hétről hétre bizonyíthatod, milyen jól értesz a szakterületedhez, és azt, hogy képes vagy megoldani a célközönséged legnagyobb problémáit is!

KÖNYVÉRTÉKESÍTÉS SZÖVEGÍRÁSSAL ÉS GRAFIKAI ESZKÖZÖKKEL